Helsinki Drum Academy

 

Vuonna 2018 Jaska Lukkarisen ja Tuomas Rauhalan idea korkeatasoista rumpuopetusta tarjoavasta Helsinki Drum Academysta oli jalostunut niin pitkälle, että päätettiin järjestää ensimmäiset kurssit yhteisvoimin. Mukaan koulua pyörittämään tuli myös lyömäsoittaja Tuomo Huhdanpää, jolla myös oli suunnitelmia vapaan soitonopetuksen järjestämisestä.

Alkuvaiheessa Helsinki Drum Academy on keskittynyt lyhyiden, periodiluontoisten kurssien järjestämiseen. Tärkeää on ollut, että opettajat ovat osaavia ja kokeneita sekä kiinnostavia myös ammattilaisille ja pidemmälle ehtineille harrastajille. Kurssit ovat keskittyneet kulloisenkin opettajan omiin vahvuuksiin, ja niille on otettu oppilaita aina sen verran, että myös henkilökohtaisen ohjauksen mahdollisuus säilyy.

Ensimmäiset kurssit järjestettiin vaihtelevissa paikoissa, mutta vuodesta 2019 alkaen Helsinki Drum Academy toimii yhteisissä tiloissa Percussion Finland Oy: kanssa Helsingin Pannuhuoneella.

Helsinki Drum Academyn tiloissa järjestetään myös kursseja tilauksesta kaiken tasoisille soittajille sekä rumpujen että muiden lyömäsoitinten soittoon liittyen. Järjestämme myös lyömäsoittimiin liittyvää jatkokoulutusta musiikinopettajille ja kanttoreille

Me olemme opettaneet Helsinki Drum Academyssa:
Jaska Lukkarinen, www.jaskalukkarinen.com
Tuomas Rauhala, www.tuomasrauhala.com
Mikko Kaakkuriniemi
Kalle Torniainen
Kepa Kettunen
Tuomo Huhdanpää www.percussion.fi/tuomo

Seuraa meitä:
www.facebook.com/helsinkidrumacademy